Næringslivet sier de vil ha Inderøy Utvikling

23. oktober ble det siste i rekken av «stormøter» arrangert i regi av Inderøy Næringsforening og interrimsstyret for Inderøy Utvikling. 45 møtte opp og interrimsstyret har fått en rekke tydelig tilbakemeldinger til både vedtekter, driftsform, formål og kontingent-sammensetning.

Og én tilbakemelding var spesielt tydelig: Inderøys næringsliv vil ha et Inderøy Utvikling!

Om navnet blir nettopp «Inderøy Utvikling» er forsåvidt ikke spikret ennå, men arbeidstittelem er gjengs blant de fleste interessenter nå.

Møtet startet med en gjennomgang av prosessen så langt (se presentasjonen samlet her). Deretter ble det gruppearbeid (se spørsmålene her). Oppsummeringen kom først i form av en meningsmåling ved hjelp av «Kahoot» (se resultater listet opp under) og deretter diskusjon i plenum. Underveis ble det servert karbis på kakskiv og vafler av Øyna.

Gruppearbeid. Foto: Tormod Ellingsen

Gruppearbeid. Foto: Tormod Ellingsen

Gruppearbeid. Foto: Tormod Ellingsen

Gruppearbeid. Foto: Tormod Ellingsen

Gruppearbeid. Foto: Tormod Ellingsen

Alle innspill som kom frem i plenumsdiskusjonen ble referatført og tatt med videre i arbeidet med Inderøy Utvikling, sammen med resultatene fra Kahoot-meningsmålingen og referatene fra gruppearbeidet. Om du har flere innspill til arbeidet videre, så er det bare å kontakte oss.

Svarene fra de ti meningsmålingspørsmålene:

Innlegget er skrevet av Paal Stavrum, publisert 24. oktober 2018