Bedriftsmessa – en unik mulighet til å treffe framtidige ansatte og kunder

28. oktober er det bedriftsmesse i idrettshallen på Akset. Dette er en unik mulighet til å treffe 10. klassingene ved Inderøy ungdomsskole.

Standene med bord og stoler står klare etter husflidsmessa dagen før, og det er gratis for alle bedrifter i Inderøy å melde seg på.

Alle bedrifter i Inderøy er velkomne til å delta med stand, både store og små

For elevene starter dagen med et inspirasjonsforedrag i kultursalen.

I tidsrommet 9:30 til 11:30 går 10.klassingene rundt og besøker standene.

– Vi har bedt bedriftene ta med seg informasjon og eventuelt utstyr som viser hva de jobber med eller produserer, og mange av bedriftene har tatt utfordringa på strak arm, sier daglig leder Paal Stavrum i Inderøy Utvikling.

Han forteller at Vangs for eksempel stiller med en egen simulator, og at Hvacs tar med seg solceller og energilagringsmuligheter til messa. Blant de andre bedriftene som har meldt seg på:

  • Gran & Ekran
  • Røra Fabrikker
  • Kastvollen Rehabiliteringssenter
  • Tindved
  • Inderøy Utvikling

Bedriftsmessa er et ledd i yrkes- og utdanningsveiledninga ved Inderøy ungdomsskole, og er en del av faget utdanningsvalg.

Når elevene går rundt på messa orienterer bedriftene om produksjon, arbeidsforhold, fag, yrker og utdanningsmuligheter innenfor deres område.

– I tillegg til å møte elevene er dette også en super anledning for bedriftene til å treffe hverandre, sier Paal Stavrum.

Fristen for påmelding er satt til 21. oktober, og påmelding kan sendes til Paal Stavrum, på paal@inderoyutvikling.no.

Mer om høstens arrangementer i Inderøy Utvikling her.

Innlegget er skrevet av , publisert 08. oktober 2019